Klantbeoordelingen

Piepschuim vormen

Piepschuim vormen

Bent u op zoek naar bijzondere vormen piepschuim? Zoek dan niet langer en neem contact op met Van Loon Reclame & Piepschuim, wij leveren allerlei piepschuim vormen op maat!

Wij zijn al meer dan 25 jaar gespecialiseerd in het ontwerpen en produceren van verschillende soorten reclame-uitingen. Piepschuim is een materiaal waar wij veel en graag mee werken. Het is geschikt voor verschillende doeleinden, kan geschikt gemaakt worden voor zowel binnen- als buitengebruik en heeft oneindig veel mogelijkheden. Werkelijk alle denkbare vormen kunnen wij uit piepschuim snijden of 3D frezen.

Piepschuim

Piepschuim is in de volksmond ook wel bekend onder de naam tempex. De technische termen polystyreen, styropor en isomo zijn andere benamingen voor hetzelfde product: piepschuim. Het schuim is goed bewerkbaar en zeer licht van gewicht. Hierdoor is het erg veelzijdig, de mogelijkheden zijn eindeloos.
Men herkent piepschuim aan de bekende witte bolletjesstructuur. Piepschuim is verkrijgbaar in verschillende kwaliteiten en dichtheden. Dit varieert van piepschuim waarbij de bolletjes duidelijk zichtbaar zijn (denk aan het schuim dat  gebruikt wordt als verpakkingsmateriaal of het schuim dat in bouwmarkten verkocht wordt) tot piepschuim waarbij de bekende bolletjes niet meer zichtbaar zijn. Deze dichte kwaliteit piepschuim is bijna glad van oppervlak. Bij Van Loon Reclame & Piepschuim maken wij uitsluitend gebruik van kwalitatief hoogwaardig piepschuim.

EPS is een afkorting van Expanded Polystyrene, een andere naam voor piepschuim. Piepschuim bestaat uit lucht ( 98 procent) en samengeperste bolletjes grondstof (2 procent). Hoe hoger de kwaliteit piepschuim, hoe meer bolletjes en hoe harder de bolletjes op elkaar geperst zijn. Piepschuim heeft heel veel voordelen. Zo is het licht van gewicht, brandvertragend en waterafstotend. Daarnaast is piepschuim een milieuvriendelijk product: het is zeer duurzaam, voor honderd procent recyclebaar en kan goed gebruikt worden om ruimtes te isoleren. Het houdt zowel warmte als geluid binnen de muren van de geïsoleerde ruimte.

Maatwerk

Wij stellen onze geavanceerde snijmachine graag voor u in om de door u gewenste vorm te laten snijden. Of deze vorm nu vierkant, rond, cirkel- of cilindervormig is: wij snijden het.
Wij leveren uitsluitend maatwerk. Dat betekent dat u voor standaard figuren als harten, sterren, kleine balletjes of beeldjes wel bij ons terecht kunt, maar we hebben deze niet op voorraad liggen. Wanneer u standaard piepschuim vormen zoekt die u direct uit voorraad kunt bestellen verwijzen wij u graag naar andere leveranciers.

Logo’s

Van Loon Reclame & Piepschuim is een van de weinige leveranciers van piepschuim vormen in
Nederland. Wij zijn vooral gespecialiseerd in het maken van bedrijfslogo’s uit piepschuim. Uw logo uit piepschuim zorgt voor een hoge attentiewaarde en is een uniek reclamemiddel. Het snijden van uw logo uit piepschuim is altijd mogelijk, wat de vormen of afmetingen ook zijn. Daarnaast zijn de mogelijkheden qua kleuren en afwerking onbegrensd. Elke denkbare kleur is mogelijk en het piepschuim is onder andere af te werken met behang, beton, polyurea, glitterpoeder, kunststof, folie of kunstgras.

Blow-ups

Piepschuim is makkelijk verwerkbaar en licht van gewicht. Dat maakt het product uitermate geschikt als basis van blow-ups. Een blow-up is een vergroting van een product. Dit kan ook een vergroting van een tekst of een logo zijn.
Voordat de blow-up geproduceerd kan worden wordt deze getekend met behulp van speciale 3D-software. Vervolgens worden de ruwe vormen uit het schuim gesneden of gefreesd. Nadat deze ruwe vormen uit het lichtgewicht piepschuim vervaardigd zijn worden deze vakkundig met de hand bewerkt tot een levensgrote versie van uw product. Wij hebben in het verleden al verschillende blow-ups geproduceerd waaronder satellieten, een Playstation 4 en deodorantbussen. Bij de afwerking van blow-ups kan gebruikt gemaakt worden van verschillende materialen waaronder verf, lak, polyurea en kunststof. Ook hier zijn de mogelijkheden eindeloos, wij bespreken graag met u de verschillende mogelijkheden.

Wij zijn ervaren en gespecialiseerd in het vervaardigen van dit soort vergrotingen. Deze producten worden veel gebruikt op beurzen en zijn een perfect reclamemiddel. U kunt voor commerciële en artistieke doeleinden bij ons terecht. Neem voor meer informatie geheel vrijblijvend contact met ons op. Wij staan u graag te woord!

Verpakkingen

Hebt u een bijzonder product op de markt gebracht en zoekt u hier een perfect passende verpakking voor? Het vervaardigen van verpakkingen op maat is een van onze specialiteiten. Vanwege de milieuvriendelijkheid en het lichtgewicht is piepschuim zeer geschikt om verpakkingen van te maken. Een perfecte verpakking staat professioneel en is schokabsorberend. De perfecte bescherming voor uw product!

Wij zijn niet in het bezit van een standaard assortiment aan verpakkingen. Wij leveren uitsluitend maatwerk verpakkingen. Piepschuim verpakkingen die volledig afgestemd zijn op het product en op de wensen van de klant. Wij kunnen zowel kleine als grote aantallen leveren. Neem vandaag nog contact met ons op, wij bespreken graag met u de mogelijkheden en denken graag met u mee.

Klantcontact

Bij Van Loon Reclame & Piepschuim ligt de focus op de klant én op het product. Korte lijnen en heldere communicatie vinden wij belangrijk. Wij denken graag met u mee en bespreken samen met u de mogelijkheden. Wanneer u telefonisch contact met ons opneemt krijgt u altijd direct iemand te spreken die weet waar het over gaat. Geen keuzemenu’s of doorschakelingen: u hebt direct de juiste persoon aan de lijn.

Streven naar perfectie

Naast de zorg voor de klant vinden wij zorg voor het product uiteraard van groot belang. Wij streven naar perfectie. Alles wat ons pand aan de Zaagstraat verlaat moet perfect zijn. De producten die wij leveren worden dan ook uitgebreid gecontroleerd voordat ze verzonden worden.

Wij zijn ervaren vakmensen en maken voor het creëren van piepschuim vormen als logo’s, blow-ups, letters en cijfers uitsluitend gebruik van de beste kwaliteit piepschuim. Naast reclame-uitingen in de vorm van piepschuim leveren wij veel andere producten. Denk bijvoorbeeld aan autobelettering, gevelbelettering en spandoeken. Wij zijn een full-service bedrijf. Dat houdt in dat u bij ons voor zowel het ontwerp, de productie als de montage terecht kunt. Wij bieden uitsluitend maatwerk, hierdoor bent u verzekerd van een uniek reclameproduct!

Wilt u graag meer informatie over piepschuim figuren of wilt u graag een afspraak maken? Neem gerust vrijblijvend contact met ons op. Dat kan via e-mail, telefoon (074-2429047) of via het contactformulier op onze website.

Diagonaal
Diagonaal

Wat gebeurt er momenteel?