Klantbeoordelingen

Piepschuim vormen

Piepschuim vormen

Wilt u graag een reclameproduct of een unieke presentatie? Bij Van Loon Reclame & Piepschuim kunt u een reclameproduct of unieke presentatie laten maken van alle soorten piepschuim vormen.

Piepschuim vormen laten maken

Al 25 jaar zijn wij gespecialiseerd in unieke presentatie en reclameproducten. Zo kunnen wij van piepschuim elke vorm creëren naar uw wens. Van Loon Reclame & Piepschuim is een van de weinige producenten van Nederland die piepschuim vormen kan leveren in alle maten en kleuren. Wij zijn er in gespecialiseerd om  vormen van piepschuim te maken (vooral) als reclame materiaal. Piepschuim is van licht gewicht en kan grote vormen aannemen. Wij kunnen piepschuim tot verschillende eindproducten laten maken zoals bijvoorbeeld blow-ups of piepschuim logo’s. Wij kunnen piepschuim in elke vorm maken wat u maar wilt.

Waarom piepschuim vormen laten maken door ons?

Van Loon Reclame & Piepschuim bestaat uit een team van ervaren en gepassioneerde vakmensen die vormen maken met de beste kwaliteit. Doordat we een full-service bedrijf zijn kunt u bij ons terecht voor zowel het ontwerp als de productie op maat. Doordat wij piepschuim bij ons op maat laten maken, is uw piepschuim vorm altijd uniek. Wij kunnen piepschuim vormen maken voor zowel binnen als buiten gebruik. Voor elke piepschuim vorm kunnen wij verschillende oppervlaktebehandelingen toepassen zoals het spuiten van elke gewenste kleur, bevilten/flocken voor een chique en zachte afwerking, digitaal printen met UV inkt of rondom voorzien van tapijt, kunstgras, behang stof, kunststof of metaal. Er zijn eindeloze mogelijkheden voor zowel de vormen als de oppervlaktebehandelingen. Onze ontwerpers zullen waar nodig helpen met het uitdenken van een concept. Nadat het piepschuim in de gewenste vorm is afgewerkt, wordt het geheel op de door u gewenste bestemming afgeleverd en waar nodig gemonteerd.

Wilt u graag meer informatie over piepschuim vormen, of wilt u graag een afspraak maken? Neem gerust vrijblijvend contact met ons op.

Diagonaal
Diagonaal

Wat gebeurt er momenteel?