Klantbeoordelingen

Piepschuim hart

Piepschuim hart

Een piepschuim hart kunt u zelf decoreren door het bijvoorbeeld te verven of te beplakken. Een piepschuim hart is voor meerdere doeleinden te gebruiken. Bent u hobbyist? Dan is het leuk om zelf het hart te decoreren en in uw interieur op te nemen. Piepschuim kan tegen water maar neemt geen vocht op, waardoor het ook voor buitengebruik geschikt is. Dus u kunt het hart ook aan de voordeur hangen ter decoratie. Daarnaast kunnen piepschuim vormen, zoals een hart, ook als aankleding dienen voor uw bedrijf. Op zoek naar andere vormen? Ook daarvoor bent u bij ons aan het juiste adres. Neem vrijblijvend contact met ons op en we vertellen u graag meer over de mogelijkheden.

Piepschuim hart kopen

Een piepschuim hart kopen doe je eenvoudig bij Van Loon Reclame & Piepschuim. Bij ons kunt u elk gewenst formaat bestellen, maatwerk is immers standaard bij ons. Wanneer u een piepschuim hart heeft gekocht moet deze natuurlijk nog op z’n plaats worden gezet. Piepschuim leent zich uitstekend voor diverse methoden van plaatsen. Zo kunt u een piepschuim hart bijvoorbeeld ophangen aan de muur of staand plaatsen. Beide manieren hebben zo hun eigen uitstraling. Wanneer je een piepschuim vorm staand plaatst, creëert u direct een schaduwwerking waardoor er een 3D-look ontstaat.

Voordelen piepschuim

Piepschuim heeft vele voordelen ten opzichte van andere materialen. Zo is piepschuim licht van gewicht, waterbestendig en op heel veel verschillende manieren te decoreren. Zo kunt u altijd zelf het gewenste eindresultaat bepalen en uitvoeren. Bent u op zoek naar een specifieke vorm, letter, cijfer of logo in piepschuim? Neem vrijblijvend contact met ons op. Wij leveren namelijk standaard maatwerk. De kans is dus groot dat we ook datgene kunnen maken wat u voor ogen heeft.

Diagonaal
Diagonaal

Wat gebeurt er momenteel?