Klantbeoordelingen

Isomo letters

Vraag offerte aan

  • Toegestane bestandstypen: eps, ai, pdf, cdr, jpg, bmp, gif, png, doc, dxf, dwg.

Altijd binnen 24 uur contact.

Isomo letters

Isomo letters, ook wel piepschuim letters genoemd, zijn bij ons verkrijgbaar in diverse kleuren, formaten en lettertypen. Alle Isomo letters maken wij voor u op maat zodat het eindresultaat volledig is afgestemd op uw wensen. De mogelijkheden met isomo letters zijn eindeloos. Wij denken graag met u mee bij het maken van een ontwerp. Heeft u al een ontwerp? Stuur deze dan gerust naar ons op zodat wij kunnen kijken of wij het kunnen produceren.

Mogelijkheden met isomo letters

De mogelijkheden met isomo letters zijn enorm. Door het lichte gewicht, de vele afwerkingsmogelijkheden en de gunstige prijs is het een zeer geschikt materiaalsoort om te gebruiken voor diverse reclame-uitingen. Daarbij komt dat isomo letters nog niet op grote schaal worden gebruikt als reclame-uiting waardoor u direct een onderscheidend vermogen creëert voor uw bedrijf of organisatie. Door onze productiemethode kunnen wij elke gewenste vorm voor u maken. Naast isomo letters kunnen we bijvoorbeeld ook cijfers, figuren, symbolen of bedrijfslogo’s voor u maken.

Maatwerk

Maatwerk is onze standaard. Dus wanneer u op zoek bent naar isomo letters maken wij die speciaal voor u op maat. De isomo letters worden standaard in het wit geleverd. Wilt u dat het product meer opvalt of moeten de letters in de bedrijfskleuren? Dat is mogelijk! Isomo kan op diverse manieren afgewerkt worden, denk bijvoorbeeld aan de volgende mogelijkheden:

  • In kleur spuiten (RAL/PMS/NCS)
  • Voorzien van full colour stickers, prints of behang
  • Polyurea of  polyurethaan coating – slag- en krasvast voor buitengebruik
  • Decoreren met textiel, glitters of andere materialen
  • Bekleden met kunststof, textiel, hout of metaal
  • Etc.

Heeft u zelf een ontwerp dat u uitgevoerd wilt hebben in isomo? Stuur ons uw ontwerp en wij kijken graag wat de mogelijkheden zijn. Heeft u nog geen ontwerp? Dan denken wij graag zo creatief mogelijk met u mee, zodat uw idee zo mooi mogelijk uitgevoerd wordt. Bij het ontwerp houden wij ook rekening met de montage zodat deze eenvoudig en degelijk is.

Diagonaal

Wat gebeurt er momenteel?