Klantbeoordelingen

Decoratieletters

Decoratieletters

Wilt u de wanden van uw kantoor of woning verfraaien? Wilt u de naam van uw pasgeboren baby op de muur aanbrengen? Wilt u uw logo terug laten komen aan de wand of in uw etalage? Denk dan eens aan decoratieletters!

Decoratieletters op uw kantoor

Hebt u een mooi kantoor- of bedrijfspand, maar is de aankleding van het pand nog niet  helemaal naar uw wens? Hebt u kale wanden en hebt u hier nog geen passende invulling voor? Denk dan eens aan uw logo op de muur! Of maak gebruik van mooie decoratieletters om uw pand aan te kleden.

Letters uit piepschuim zijn een uniek reclamemiddel met een hoge attentiewaarde. Van Loon Reclame & Piepschuim snijdt piepschuim in elke gewenste vorm. Het is een lichtgewicht product dat eenvoudig te bevestigen is aan diverse typen wanden en muren. Wilt u het logo na een tijd verplaatsen naar een andere muur? Dat is geen probleem, ons bevestigingsmateriaal zal uw wanden niet beschadigen.

Muren in bedrijfspanden worden uniek en waardevol wanneer het logo, de slogan of waarden van het bedrijf erop te lezen zijn. Hiervoor kunnen wij verschillende typen letters leveren. Piepschuim letters zijn in alle denkbare lettertypes leverbaar en ook kunststof freesletters, letters in de vorm van stickers of RVS-letters zijn mogelijk!

Decoratieletters in uw interieur

Tegenwoordig zijn letters als decoratie niet meer weg te denken in interieurs. In tijdschriften, in woondecoratieprogramma’s op televisie, op Pinterest: overal ziet u decoratieletters voorbij komen. Inspirerende teksten en woorden zijn populair in de wereld van het interieur. Wilt u ook een unieke tekst in uw woonkamer, babykamer of kinderkamer? Neem dan contact met ons op en vraag naar de mogelijkheden!

Bent u de standaard kartonnen of houten letters die u in elke etalage en op elke vensterbank tegenkomt zat? Wilt u iets wat écht uniek is? Dan hebben wij de betaalbare oplossing voor u! Wij kunnen uw piepschuim decoratieletters in elk gewenst lettertype, in elke gewenste kleur en in elke gewenste grootte leveren. Ook leestekens, vormen en figuren zijn mogelijk. Wij kunnen voor u een ontwerp maken, maar u bent ook met uw eigen ontwerp van harte welkom! Naast decoratieletters van piepschuim behoren letters van onder anderen kunststof, hout en metaal ook tot de mogelijkheden.
Wij werken uitsluitend op basis van maatwerk. Wanneer u op zoek bent naar spotgoedkope simpele standaardletters dan verwijzen wij u graag naar andere leveranciers en/of winkels.

Wilt u meer informatie over decoratieletters? Bent u benieuwd naar letters uit piepschuim? Wilt u advies over de verschillende materialen die wij kunnen leveren? Neem dan geheel vrijblijvend contact met ons op. Wij staan u graag te woord en denken graag met u mee. Ook voor het maken van een afspraak kunt u contact met ons opnemen. U kunt contact met ons opnemen via e-mail, telefoon (074-2429047), of via het contactformulier op onze website.

Diagonaal
Diagonaal

Wat gebeurt er momenteel?