Klantbeoordelingen

Reclame en bouwborden

Reclame en bouwborden

Waarom een bouwbord?

Een bouwbord fungeert als een visitekaartje op de bouwplaats. Bij (grote) bouwprojecten wordt vaak een bord geplaatst met informatie over het project. De opdrachtgever en de projectontwikkelaar worden op het bord vermeld, evenals een afbeelding van het te realiseren project. Bij Van Loon Reclame & Piepschuim kunt u terecht voor diverse soorten bouwborden. Wij leveren bouwborden in diverse soorten en maten en kunnen hierbij aan al uw wensen voldoen. Reclame en bouwborden gaan hand in hand op projecten.

Unieke reclame en bouwborden

Bouwborden zijn licht in gewicht en worden gemaakt van duurzaam materiaal. De bouwborden van Van Loon Reclame & Piepschuim trotseren weer en wind! Wij leveren borden in alle vormen en kleuren. Voor een optimale zichtbaarheid kunt u voor externe belichting,zodat het bord ook in het donker de aandacht trekt.
Voor het vervaardigen van reclameborden wordt dezelfde techniek toegepast als voor het produceren van een bouwbord. Ook op het gebied van reclameborden zijn wij een veelzijdig bedrijf dat aan al uw wensen kan voldoen. Of u nu een reclamebord in de tuin wilt plaatsen of een groot bord langs de lijn van een voetbalveld wilt bevestigen, alles is mogelijk!

Uw eigen reclame of bouwbord?

Onze borden zijn goed geprijsd, duurzaam en kunnen snel worden geproduceerd. Wij streven de beste kwaliteit na op zowel het gebied van service, productie en montage. Voor meer reclame uitingen zie ons volledige overzicht van buitenreclame.
Is uw interesse gewekt of resten u nog vragen? Neem geheel vrijblijvend contact op via e-mail, telefoon
(074-2429047) of via ons contactformulier.

Diagonaal
Diagonaal

Wat gebeurt er momenteel?