Klantbeoordelingen

Promotievlaggen

Promotievlaggen

Vlaggen trekken aandacht

Promotievlaggen zijn naast windvangers ook blikvangers: een goede promotievlag trekt de aandacht van een groot publiek. Vlaggen zijn ideaal om uw huisstijl of reclameboodschap onder de aandacht te brengen. Bovendien staat het erg professioneel om een mooie vlag te hebben wapperen op uw perceel of aan de buitenzijde van uw (bedrijfs)pand. Promotievlaggen kunnen zowel op indoor- als op outdoorgelegenheden gebruikt worden. Op beurzen of evenementen zorgen de vlaggen voor een herkenbare, fleurige beursstand.

Ontwerpen van promotie vlaggen

Wij bieden tal van mogelijkheden voor het ontwerpen en vervaardigen van vlaggen met een promotioneel doeleinde. Wij leveren zowel unieke vlaggen in een enkele oplage als grote partijen van hetzelfde ontwerp. Voor het produceren van promotievlaggen in grote oplagen gebruiken wij de betaalbare doch zeer kwalitatieve zeefdrukmethode. Het is mogelijk om promotievlaggen door ons in zwart-wit, mono-colour of multicolour te laten vervaardigen. We kunnen elke vlag ontwerpen voor u.

Benieuwd naar promotievlaggen?

Bij het vervaardigen van uw promotievlaggen streven wij altijd de hoogst mogelijke kwaliteit na. We gebruiken de beste materialen zodat de vlaggen lang mee kunnen gaan en ieder weertype zullen trotseren. Naast een hoogwaardige kwaliteit hechten wij veel waarde aan een voortreffelijke service. Zo kunt u zelf een conceptontwerp maken voor uw vlaggen, maar het is ook mogelijk dit uit te besteden aan onze ontwerpers. Wij helpen u ook graag met de optimalisering van uw concept om zodoende tot een eindproduct te komen dat aan al uw eisen voldoet. Uiteraard kunnen wij naast de vlag ontworpen ook de montage van de promotievlag voor u verzorgen.

Voor gerichte vragen of het aanvragen van een ontwerpvoorstel kunt u contact met ons opnemen via e-mail, telefoon (074-2429047) of via ons contactformulier.

Diagonaal
Diagonaal

Wat gebeurt er momenteel?