Klantbeoordelingen

3D Productpresentatie

3D Productpresentatie

Waarheidsgetrouw zien hoe uw reclame-uiting gaat worden? Dan is het belangrijk om een 3D productpresentatie of artist impression te maken. Zo weet u precies of uw idee daadwerkelijk aansluit bij de eisen en wensen die u aan uw product stelt.
Met behulp van professionele software zoals SolidWorks, Adobe Photoshop en Adobe Illustrator maken wij 3D productpresentaties. Denk hierbij aan een projectie van reclame-uitingen op uw bedrijfspand of bijvoorbeeld het ontwerp van een beursstand. Ook autobelettering kunnen wij prima grafisch weergeven.

U levert input aan in de vorm van schetsen technische tekeningen, welke vervolgens door ons worden vertaald in 3D. Wilt u een product uit piepschuim of kunststof laten frezen, dan is een 3D tekening van essentieel belang, alleen hiermee kunnen de machines worden aangestuurd.

Het kan ook voorkomen dat u uw drukwerk, bijvoorbeeld folders en brochures, wilt vullen met mooie afbeeldingen van producten die niet beschikbaar zijn en dus in 3D getekend moeten worden. Wij kunnen u hierbij helpen en lichten u dan ook graag in over de mogelijkheden. Wilt u meer weten? Neem dan contact met ons op!

Diagonaal
Diagonaal

Wat gebeurt er momenteel?