Klantbeoordelingen

Schuim op maat

Schuim op maat

Bent u op zoek naar piepschuim in een bepaalde vorm en kunt u het niet vinden? Dan bent u bij ons aan het juiste adres!

Wij hebben meer dan 25 jaar ervaring in de reclamewereld en zijn gespecialiseerd in het produceren van piepschuim producten. Of u nu op zoek bent naar een passende verpakking voor uw product of naar letters voor babykamers: wij snijden voor u schuim op maat.

Piepschuim

Piepschuim, ook wel polystyreen genoemd, is een veelzijdig product. Wij beschikken over geavanceerde technieken om het schuim in elke gewenste vorm te snijden. U kunt bij ons terecht voor diverse soorten schuim op maat, zoals bijvoorbeeld een 3D-logo van uw bedrijf, een uitvergrote tekst of een blow-up van een product. Het op maat gemaakte schuim kan op diverse manieren afgewerkt worden. Zo is het mogelijk om met een speciale printer een motief op de letters of symbolen te printen. Ook kunt u uw piepschuim maatwerk laten afwerken met een hoogwaardige lak of een gladde kunststof toplaag. Wij kunnen hierbij alle gewenste kleuren, motieven en materialen toepassen!

Schuim op maat is zeer geschikt als promotiemateriaal voor de inrichting van uw beursstand, etalage of bedrijfshal. Het schuim kan grote formaten aannemen en blijft daarbij relatief licht van gewicht. De decoraties hebben een groots effect op de uitstraling van de ruimte waarin u het schuim op maat plaatst. Bij Van Loon Reclame & Piepschuim staat kwaliteit hoog in het vaandel. Wij verkiezen kwaliteit boven kwantiteit, waardoor onze service optimaal is en wij altijd een hoogwaardig product afleveren. Wij zijn een full-service bedrijf, wat betekent dat u bij ons terecht kunt voor zowel het ontwerp van schuim op maat als voor de productie ervan. Wij zullen u waar nodig helpen met het uitdenken van een concept. Het is mogelijk om een grafisch ontwerp te laten maken van het product voordat over wordt gegaan op het vervaardigen hiervan. Nadat het schuim in de gewenste vorm is afgewerkt wordt het zorgvuldig verpakt en op de door u gewenste bestemming afgeleverd. Indien gewenst monteren wij het product voor u.

Schroom niet om contact met ons op te nemen! Voor eventuele vragen of het opvragen van een offerte kunt u contact met ons opnemen via e-mail, telefoon (074-2429047) of via ons contactformulier.

Diagonaal
Diagonaal

Wat gebeurt er momenteel?