Klantbeoordelingen
Diagonaal

Piepschuim letters goedkoop kopen

  21 juni 2017   Christian van Loon

Piepschuim letters goedkoop kopen

Bent u op zoek naar een plek waar u piepschuim letters goedkoop kunt aanschaffen? Zoek dan niet verder, want bij Van Loon Reclame & Piepschuim bent u aan het juiste adres! Of u de letters nu wilt gebruiken als blikvanger in uw bedrijf of als decoratie in de kinderkamer, wij hebben het. Piepschuim letters zijn bij ons in alle formaten, kleuren en lettertypen te verkrijgen en dan ook nog eens tegen een zeer aantrekkelijke prijs.

Toepassing piepschuim letters

Met piepschuim letters kunt u alle kanten op. Doordat piepschuim licht van gewicht is, is het ook in grote afmetingen leverbaar en kunt u het nog steeds eenvoudig aan de wand of muur bevestigen. Zo kunt u bijvoorbeeld de naam van uw bedrijf in grote piepschuim letters aan de wand in de ontvangstruimte hangen of als echte eye-catcher gebruiken op een beurs. Heeft u nog geen ontwerp? Ook daar kunnen wij u mee helpen. Uiteraard is het ook mogelijk uw eigen ontwerp in te sturen. Vervolgens inventariseren wij of het mogelijk is het gewenste ontwerp in piepschuim te produceren.

Enkele voorbeelden van piepschuim letters:

piepschuim letters goedkoop

Maatwerk is geen probleem

Van Loon Reclame & Piepschuim levert voornamelijk op maat gemaakte piepschuim letters voor bedrijven. Standaard worden onze letters in het wit geleverd, maar uiteraard is er veel meer mogelijk. Wilt u letters in een opvallende kleur? Of wilt u de letters in de huisstijl van uw bedrijf? Dat kan! Wij leveren maatwerk waarbij we de letters precies zo kunnen maken zoals u dat wilt. Naast dat we de letters in de gewenste kleur kunnen spuiten is het ook mogelijk de letters te bekleden met metaal, hout of kunststof. Andere mogelijkheden zijn:

  • Decoreren met textiel, glitters of andere materialen naar wens
  • Polyurea of polyurethaan coating aanbrengen zodat de letters kras- en slagvast zijn en daarmee geschikt voor buitengebruik
  • Full colour stickers, behang of prints aanbrengen

U ziet het al, de mogelijkheden zijn eindeloos! Dus wilt u piepschuim letters goedkoop aanschaffen? Neem dan contact met ons op en we gaan samen de mogelijkheden bespreken!


Wat gebeurt er momenteel?