Klantbeoordelingen

Piepschuim letters

Piepschuim letters

Wilt u met uw stand opvallen op de eerstvolgende beurs? Wilt u de muren in uw pand voorzien van een originele decoratie? Denk dan eens aan piepschuim letters! Voor deze letters bent u bij Van Loon Reclame & Piepschuim aan het juiste adres!

Wij hebben meer dan 25 jaar ervaring in het reclamevak en hebben ons gespecialiseerd in het maken van allerlei piepschuim decoraties. Piepschuim decoraties worden voor verschillende doeleinden gebruikt:

Piepschuim is licht van gewicht en daardoor erg makkelijk te bevestigen aan iedere muur, kast, deur of wand. Met onze geavanceerde snijmachine kunnen wij letters leveren in elk gewenst formaat. Van enorme grote letters tot mini lettertjes: alles is mogelijk. Ook de dikte kunt u zelf bepalen en bovendien kunnen wij elk denkbaar lettertype snijden

Piepschuim

Piepschuim, ook wel bekend als EPS, polystreen, styropor of tempex is een veelzijdig materiaal dat zich kenmerkt door de witte kleur, de bolletjesstructuur, de vochtafstotendheid en het lichtgewicht. Voor het maken van piepschuim letters gebruiken wij uitsluitend de beste kwaliteiten piepschuim. Deze hoogste kwaliteit schuim heeft zo’n verfijnde structuur dat de welbekende witte bolletjes niet eens zichtbaar zijn.

Digitale bewerking

Van Loon Reclame & Piepschuim kan een ontwerp maken voor uw piepschuim letters, maar u kunt ook zelf uw ontwerp aanleveren. In dat geval wordt uw digitale bestand ‘snijklaar’ gemaakt voordat het gesneden kan worden. Deze bewerking kent nauwelijks  beperkingen: elke vorm, elk lettertype en elke afmeting is mogelijk. Wij bewerken uw bestanden met de grootst mogelijke precisie en geheel naar uw wens.

Oppervlaktebehandelingen

Nadat uw piepschuim letters door onze machine gesneden zijn kunnen deze verschillende oppervlaktebehandelingen ondergaan. Zo kunnen de letters bijvoorbeeld rondom gespoten worden in elke gewenste kleur. Wanneer u een hoogglans afwerking van de letters wenst dan kunnen deze voorzien worden van een kunststof toplaag. Daarnaast zijn er talloze andere mogelijkheden, denk bijvoorbeeld eens aan bekleden met met tapijt, kunstgras, behang, polyurea of beton.

Als full-service bedrijf willen we u zoveel mogelijk werk uit handen nemen. Van het ontwerp van piepschuim letters tot het bezorgen en monteren ervan zijn wij uw partner! Wij helpen u graag bij het verfijnen en perfectioneren van uw ontwerp. Indien gewenst vervaardigen wij een 3d-weergave van uw ontwerp, zodat u de verhoudingen prima kan zien. We begeleiden u graag in de kleurkeuze van de letters van piepschuim. Uiteraard worden uw piepschuim letters met de grootste zorg vervaardigd en bezorgen wij de letters montageklaar en tot aan de deur. Bent u geïnteresseerd geraakt in piepschuim letters en wilt u letters kopen of bestellen? Schroom niet en neem geheel vrijblijvend contact met ons op!

Diagonaal

Piepschuim letters KLEUR

Diagonaal

Wat gebeurt er momenteel?