Klantbeoordelingen

Piepschuim figuren

Piepschuim figuren

Wilt u graag een unieke presentatie of reclameproduct? Van Loon Reclame & Piepschuim produceert unieke presentaties of reclameproducten van piepschuim. De mogelijkheden voor piepschuim figuren zijn eindeloos.

Al 25 jaar zijn wij gespecialiseerd in unieke presentaties en reclameproducten. Piepschuim figuren zoals letters en logo’s zijn reclamemiddelen met een grote attentiewaarde. Met onze geavanceerde snijmachine kunnen wij piepschuim in elk gewenst figuur snijden.
Van Loon Reclame & Piepschuim is een van de weinige producenten in Nederland die tempex figuren kan leveren in alle vormen, maten en kleuren. De mogelijkheden zijn vrijwel onbegrensd. Zo kunnen wij uit piepschuim onder andere piepschuim letters, cijfers, blow-ups, bedrijfslogo’s en piepschuim vormen creëren.
De focus ligt voor ons bij de klant, wij snijden piepschuim uiteraard geheel naar uw wens. Maatwerk in kleine en grote aantallen is mogelijk. Daarnaast denken wij met u mee om u de best mogelijke oplossing voor uw idee aan te dragen. Ook als u nog geen tekening heeft van uw idee of product, kunnen wij u helpen, deze tekening kunnen wij uiteraard ook verzorgen.

Van Loon Reclame & Piepschuim wordt gerund door vader Hans van Loon en zoon Christian van Loon. Beiden ervaren vakmensen die voor het creëren van piepschuim producten uitsluitend gebruik maken van de beste kwaliteit piepschuim. Van Loon Reclame & Piepschuim is een full-service bedrijf. U kunt hier terecht voor zowel het ontwerp, de productie als de montage van piepschuim figuren op maat. Hans en Christian van Loon bieden uitsluitend maatwerk, waardoor u altijd beschikt over een unieke piepschuim presentatie. Wij hebben geen standaard figuren als een ster of een hart, een krans of ringen op voorraad, maar kunnen deze uiteraard wel produceren.
Piepschuim figuren die geproduceerd worden zijn in onbewerkte vorm enkel geschikt voor binnengebruik. Wanneer u uw figuren buiten wenst te gebruiken dan kan het oppervlak bewerkt worden met behulp van een lak of polyurea coating. Daarnaast kunnen er verschillende oppervlaktebehandelingen toegepast worden op uw piepschuim figuren zoals het spuiten in elke gewenste kleur, het bevilten/beflocken voor een chique en zachte afwerking, het digitaal beprinten met UV-inkt of het rondom bekleden met bijvoorbeeld tapijt, kunstgras, behang, stof, kunststof of metaal.

De mogelijkheden voor de oppervlaktebehandeling van uw isomo (piepschuim) figuren zijn eindeloos. Van Loon Reclame & Piepschuim zal, waar nodig, helpen met het uitdenken van een concept. Na afwerking worden de piepschuim producten afgeleverd op de door u gewenste bestemming. Wanneer nodig kunnen de piepschuim figuren voor u gemonteerd worden.

Wilt u graag meer informatie over piepschuim figuren of wilt u graag een afspraak maken? Neem gerust vrijblijvend contact met ons op.

 

Diagonaal
Diagonaal

Wat gebeurt er momenteel?