Klantbeoordelingen
Diagonaal

Kleding laten bedrukken voor meer zichtbaarheid

  16 oktober 2018   Christian van Loon

Kleding laten bedrukken voor meer zichtbaarheid

In veel branches is het dragen van bedrijfskleding vanzelfsprekend. Naast dat dit zorgt voor een professionele uitstraling zorgt het ook voor extra reclame. Door het bedrijfslogo op de bedrijfskleding te laten drukken vergroot u de zichtbaarheid van uw bedrijf. Daarnaast kunt u bedrukte kleding ook als marketingtool inzetten. Vermeld bijvoorbeeld een actie, URL of QR-code op de kleding. Denk vooraf na over het doel van de bedrukte kleding. Uiteraard kunnen wij met u meedenken. Samen komen we tot een passende oplossing.

Professionaliteit

Naast dat bedrukte kleding zorgt voor extra zichtbaarheid voor uw bedrijf, staat het ook professioneel. Wanneer u, samen met collega’s, op locatie aan het werk bent is direct te zien wie en welk bedrijf er aan het werk is. Het staat professioneel wanneer alle medewerkers dezelfde kleding dragen waarbij de bedrijfsnaam en/of bedrijfslogo zichtbaar is. U creëert eenheid. Niet alleen voor mensen buiten uw bedrijf, maar ook binnen uw bedrijf. Wanneer medewerkers dezelfde kleding dragen voelen ze saamhorigheid, gelijkheid en een teamgevoel.

Soorten kleding bedrukken

Bij Van Loon Reclame is het mogelijk om diverse soorten kleding te laten bedrukken, van polo’s tot truien en van sportshirts tot keukenschort. Naast dat bedrijven werkkleding laten bedrukken, bedrukken wij ook vaak sportkleding met logo’s van sponsoren erop. Kleding laten bedrukken is niet het enige dat Van Loon Reclame voor u kan realiseren, wij beschikken ook over een groot assortiment kleding. Van sportkleding tot zakelijke kleding. Allemaal van een hoge kwaliteit, zodat u er jaren lang plezier van heeft.

Manieren kleding laten bedrukken

Kleding kan op diverse manieren bedrukt worden. Enkele manieren zijn:

  • Borduren (door middel van stikken garen aanbrengen)
  • Flexdruk (een elastisch, glad materiaal wat op het textiel wordt geperst door middel van warmte)
  • Flockdruk (door middel van warmte viltachtig materiaal op textiel persen)
  • Patches en badges (geborduurde elementen op kleding stikken)

Elke manier heeft zo z’n eigen voor- en nadelen. Welke methode het meest geschikt is hangt af van verschillende factoren, waaronder het soort materiaal kleding wat bedrukt moet worden en waar de kleding voor gebruikt gaat worden. Wanneer u wilt weten welke manier kleding laten bedrukken voor u het meest geschikt is raden we u aan om contact met ons op te nemen. Wij vertellen u graag alle voor- en nadelen en geven u een advies op maat.


Wat gebeurt er momenteel?