Klantbeoordelingen

Auto beletteren

Auto beletteren

Wilt u uw auto voorzien van reclame en bent u op zoek naar autobelettering? Dan bent u bij Van Loon Reclame & Piepschuim aan het juiste adres! Wij hebben ruim 25 jaar ervaring in het beletteren van voertuigen.
Auto beletteren zorgt voor naamsbekendheid en herkenning. Of u nu belettering zoekt voor uw auto, vrachtwagen, bakfiets, aanhanger of (motor)scooter; belettering op uw voertuig is uw rijdende visitekaartje.

Aanhanger beletteren

Wij kunnen uiteraard ook uw aanhanger beletteren. Een aanhanger bestaat, in tegenstelling tot een auto, voornamelijk uit vlakke oppervlakken. Oppervlakken zonder rondingen zijn makkelijker te beletteren, daarom zijn de kosten voor aanhangerbelettering voor u vaak gunstiger dan de kosten voor autobelettering.

Mogelijkheden bij het beletteren van auto’s

De eenvoudigste vorm van belettering is het aanbrengen van logo’s, teksten of bijvoorbeeld uw websiteadres. Wilt u het uitbundiger? Dan kunnen wij uw voertuig compleet wrappen. Dit betekent dat het voertuig compleet wordt ingepakt met folie, welke beprint is met bijvoorbeeld afbeeldingen, letters, figuren en patronen. Uiteraard kunnen wij uw voertuig ook compleet in een andere kleur beplakken.

Ook afneembare autobelettering is mogelijk, zodat u niet altijd met uw voertuigreclame rondrijdt. We maken dan bijvoorbeeld gebruik van non-permanent hechtende folie, magnaatplaten, zuignappen of afneembare reclameborden.

Wilt u enkel uw ruiten tinten, zodat u minder inkijk in uw bedrijfswagen heeft (dit is verzekeringstechnisch soms zelfs verplicht!) en daarbij ook warmte en UV-straling vermindert? Wij hebben hier de juiste materialen voor en voorzien u graag van advies.

Diagonaal
Diagonaal

Wat gebeurt er momenteel?